Ingatlan részletes adatai

Emelet nincs emelet .
Komfort komfort nélkül
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épület szintje 4
Bútorozottság nem
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift van
Bérbe adó! Bérleti jog vásárlása nélkül!

Buda forgalmas utcájában, II. kerületben jó láthatósággal, közel a Margit körúthoz, közösségi közlekedéshez, irodaházas és tömbházas városi környezetben újonnan berendezett és gépesített, egyedi hangulatú melegkonyhás engedéllyel rendelkező vendéglátóhely kiadó!
A 147 m2-es közvetlen utcai bejáratos, bevezetett, tradicionálisan jó vendégkörrel rendelkező egykori borozó jelenleg új bérlőre vár. Az üzlet teljes kialakítása 2012-ben történt. Az igényes kivitelezésnek köszönhetően a helyiség padlófűtést kapott, saját kazánnal, kéménnyel, elszívóval, közmű mérőórákkal rendelkezik. Az ablakok és a bejárati ajtó biztonsági üvegezéssel készültek. A helyiségben riasztórendszer működik.
Az üzlet vendégtere három, jól hasznosítható részből áll.

A magánszemély tulajdonos hosszútávra, 5 évre szeretne szerződni. A bérleti díj 495.000,- Ft/hó, mely tartalmaz vend. ip. berendezéseket, bútorokat. Az ÁFA mentes bérleti díjhoz a fogyasztás szerinti rezsiköltség, valamint havi 45 000 Ft-os közös költség társul. Az ingatlan adót a tulajdonos fizeti. A berendezésre és gépekre való tekintettel 4 havi bérleti díjnak megfelelő óvadék került meghatározásra. Megtekintés telefonon egyeztetett időpontban lehetséges.

Ár

Bérleti díj 495 ezer Ft/hó
(3 367 Ft/hó/nm)

Érdeklődni

Iroda Ingatlan-tár
Név Joó Tímea
Telefon +36 70 626 Mutasd
Email timea.joo@ Mutasd