Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 260 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 950 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés padlófűtés
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 1997
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift nincs megadva
Magánklinikának, cégközpontnak, de akár két generáció összeköltözéséhez!
A kerület kedvelt, csendes részén, 950 m2-es telken épült a 3 szintes exkluzív családi ház, melyet kínálunk. A ház alsó és felső szintje 130-130 m2, beépíthető a tetőtér, mely kb 80 m2 további lakóteret biztosíthat. Ehhez gyakorlatilag minden elő van már készítve, teljes közmű bevezetve.
Az alsó szinten a tágas előtérbe lépünk, ahol rögtön érezhető a ház tisztasága, ízléses kialakítása. Innen nyílik egy nagyobb hálószoba (22 m2), fürdőszoba, mosókonyha, tágas nappali étkezővel (48 m2) teraszkapcsolattal, abból pedig a konyha.
Felső szinten szintén egy tágas fürdőszoba és 4 további háló kapott helyet. A két terasszal rendelkező felső szintről széles lépcsőn juthatunk az előkészített tetőtérbe.
Mindez teljes igényességgel épült 1997-ben. Minden szobában klíma, kettős fűtésrendszer, padló és radiátoros is ki lett építve. A stílusos belső berendezés igény esetén szintén megvásárolható, ami kifejezetten jól jöhet, ha lakóingatlanként használná továbbra is a házat és nem szeretne bajlódni a berendezések kiválasztásával, illetve ideje nem teszi lehetővé.
A tujákkal körbeültetett telken egy kisebb melléképület található. Maga a telek még további 14% beépíthetőségi lehetőséget nyújt.
Ha csendes, napsütötte házra vágyik akár otthonának, akár cégének mindenképpen nézze meg, szerintem beleszeret.

Ár

Irányár 129,9 millió Ft (499,62 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ingatlan-tár
Név Joó Tímea
Telefon +36 70 626 Mutasd
Email timea.joo@ Mutasd